ДОБРИ И ЛОШИ УГЉЕНИ ХИДРАТИ У ИСХРАНИ: ЗДРАВСТВЕНЕ КОРИСТИ И РИЗИЦИ

Edukacije

Više informacije na kontinuirana.edukacija@izjzv.org.rs


DOBRI I LOŠI UGLJENI HIDRATI U ISHRANI: ZDRAVSTVENE KORISTI I RIZICI

28.08.2017

NAZIV EDUKACIJE

DOBRI I LOŠI UGLJENI HIDRATI U ISHRANI: ZDRAVSTVENE KORISTI I RIZICI

VRSTA EDUKACIJE

Nacionalni kurs/seminar 1. kategorije

RUKOVODILAC EDUKACIJE

Doc. dr Milka Popović

PREDAVAČI

Doc. dr Milka Popović

Prof. dr Jelena Bjelanović

Asist. dr Radmila Velicki

Mr sci. med. Dragana Balać

Doc. dr Olja Nićiforović Šurković

Doc. dr Snežana Ukropina

Jelena Kovačev

Snežana Stupavski

Sanja Aćimović Obradov

AKREDITOVANO ODLUKOM ZSS

153-02-1697/2017-01 od 19.08.2017. godine

BROJ BODOVA ZA UČESNIKE

6

CILJNA GRUPA

Lekari, medicinske sestre, zdravstveni tehničari

TERMIN ODRŽAVANJA

16.10.2017. godine

«

Aktuelnosti/Edukacije

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju