Katedra za higijenuInformacija o upisu ocena iz predmeta Higijena u januarskom ispitnom roku 2023. godine

03.02.2023Univerzitet u Novom Sadu

Medicinski fakultet

Katedra za higijenu

Novi Sad

Datum: 03.02.2023.

 

 

Informacija o upisu ocena iz Higijene (Medicina – V godina)

 

Spiskovi studenta sa ocenama dobijenim na testu će biti postavljeni na sajtu Instituta za javno zdravlje Vojvodine http://www.izjzv.org.rs/?lng=lat&cir=0&link=6-33 . Svaki predmetni nastavnik koji je bio prisutan na testu će postaviti spisak grupe studenata koje je on ocenio.

Upis ocena će biti u terminima i mestu objavljenim na spiskovima koje su postavili predmetni nastavnici.

Indekse studenata, koji prihvataju ocenu, donosi student predstavnik grupe, čije ocene je postavio na sajt predmetni nastavnik, u terminu koji je naveo predmetni nastavnik.

Ukoliko neko, iz objektivnih razloga ne može da dostavi indeks u planiranom terminu, za sve grupe studenata planiran je dodatni termin – petak 10.02.2023. godine u 13h u učionici broj 32, na I međuspratu u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.

Ukoliko neko od studenata nije zadovoljan dobijenom ocenom na testu, mora poslati mail u kojem navodi ime, prezime, broj indeksa i da ne prihvata dobijenu ocenu, na mail predmetnog nastavnika koji je test ocenio najkasnije do ponedeljka 06.02.2023. u 10h.

Za sve studente koji ne dostave indekse u planiranim terminima i ne pošalju mail da ne žele ocenu, će se u zapisnik i prijavu upisati ocena dobijena na testu.

 

 

Šef Katedre za higijenu

Prof. dr Sanja Bijelović

«

Katedre/Katedra za higijenu

PretragaPreuzmite

Arhiva


Podelite informaciju