NovostiINSTRUKCIJA ZA TESTIRANJE PRIMENOM RT-PCR –SARS-CoV2

22.05.2020

Poštovani,

od četvrtka 23.07.2020. godine, od 00.01h, vršiće se samo elektronsko zakazivanje (putem web sajta Instituta - link je u nastavku) testiranja putnika na COVID-19, na adresi 
https://mg.izjzv.org.rs/zakazivanje/

Ovde možete preuzeti upitnik koji će Vam biti potreban za testiranje. Ako imate mogućnosti odštampajte ga, ispunite i ponesite sa sobom. Ovim izbegavate popunjavanje istog na mestu testiranja čime smanjujemo čekanje.

 Zakazivanje se vrši za naredni dan, i biće moguće dok se ne popuni maksimalan broj termina za taj dan.

Prilikom zakazivanja nepohodno je ostaviti sledeće podatke: ime, prezime i broj pasoša, kao i e-mail adresa na koju će stići potvrda o zakazanom terminu.

Jedna osoba može maksimalno zakazati testiranje za 4 osobe.

Uzorkovanje će se vršiti  u periodu od 07.00 do 10.00 časova u trijažnoj prostoriji u zadnjem dvorištu Instituta za javno zdravlje Vojvodine, ulaz iz ulice Ruđera Boškovića.

Prilikom dolaska na testiranje neophodno je poneti uplatnicu, pasoš i neki dokaz o putovanju (potvrdu o rezervaciji hotela ili vaučer turističke agencije; pozivno pismo privatnog ili pravnog lica u inostranstvu; putno osiguranje; prevoznu kartu; druge dokaze, pozive ili potvrde u pogledu svrhe putovanja)Žiro račun - Testiranje RT-PCR metodom radi ispitivanja prisustva virusa SARS-CoV-2 na lični zahtev građana

 

Instrukcija za uplatu sredstava za uslugu RT-PRC  testiranja na prisustvo SARS-CoV2 na lični zahtev na podračun Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje broj: 840-17750-34 PODRAČUN ZA POSEBNE NAMENE RFZO-ZA USLUGE RT-PCR TESTIRANJA NA PRISUSTVO SARS CoV2

 

FIZIČKA LICA:

UPLATILAC: Ime i prezime uplatioca, Adresa stanovanja, Mesto prebivališta;

SVRHA UPLATE: Usluga testiranja na prisustvo SARS-CoV2

PRIMALAC: Repbulički fond za zdravstveno osiguranje

ŠIFRA PLAĆANJA: 189-gotovinski/290-bezgotovinski

IZNOS: 6.000,00 dinara

RAČUN PRIMAOCA: 840-17750-34

POZIV NA BROJ ODOBRENJA (BEZ MODELA): JMBG UPLATIOCA

 

PRAVNA LICA:

UPLATILAC: Naziv i sedište pravnog lica;

SVRHA UPLATE: Usluga testiranja na prisustvo SARS-CoV2

PRIMALAC: Republički fond za zdravstveno osiguranje

ŠIFRA PLAĆANJA: 290

IZNOS: 6.000,00 dinara

RAČUN PRIMAOCA: 840-17750-34

POZIV NA BROJ ODOBRENJA (BEZ MODELA):  PIB PRAVNOG LICA

NAPOMENA: UKOLIKO PRAVNO LICE UPLAĆUJE SREDSTVA ZA VIŠE ZAPOSLENIH LICA SPISAK LICA SA JMBGZaključkom Vlade, od 03.07.2020. je cena testiranja stranaca promenjena na 120 evra (dinarska protivrednost prema srednjem kursu NBS) ova cena se neće primenjivati za strane državljane sa stalnim nastanjenjem ili regulisanim privremenim boravkom u RS kao i za članove stranih diplomatskih ili konzularnih predstavništava, kao i članove njihovih porodica (navedene kategorije će i dalje plaćati 6.000 dinara).

 
Kada su u pitanju serološka testiranja ista kategorija stranih državljana će umesto dosadašnjih 1.200 dinara plaćati 25 evra (dinarska protivrednost prema srednjem kursu NBS).

«

Aktuelnosti/Novosti

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju