NovostiNAGRADNI KONKURS ZA FOTO PRIČU

26.08.2016

TEMA: SUSRET KOJI ZNAČI


Susret kao nit života, kao momenat, kao trajanje, susret koji nas menja, pomera, susret koji nedostaje, neočekivani susret, susret kao neponovljiva konstanta...


Pošaljite 1-5 fotografija + kratak opis fotografija (do 200 reči) u formi proze ili poezije i prikažite nam vašu viziju SUSRETA KOJI ZNAČI.

Tu su i zanimljive nagrade:

1. Akciona kamera (Lamax Action x8)

2. Tablet (Alpha tablet AT 718WBK)

3. Dvogled (Falcon 7x50)


Kontekst

Učešćem na konkursu za foto priču doprinosite kampanji pod nazivom „Jaka zajednica, zdravi ljudi“ kojom se  obeležava 10. oktobar, Svetski dan mentalnog zdravlja. Kampanjom se promoviše važnost brige o drugima, odnosno razvijanje empatije, skladnih, solidarnih i humanih odnosa među ljudima koji predstavljaju osnovu životnog blagostanja ljudi u okviru jedne zajednice. Kampanju sprovodi Institut za javno zdravlje Vojvodine, uz pokroviteljstvo Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada.

Pristigle fotografije sa opisom će biti prikazane na Facebook stranici kampanje (https://www.facebook.com/jakazajednicazdraviljudi/), a odabrane fotografije će biti odštampane i prikazane na javnoj manifestaciji koja će se održati 10. oktobra.


Prijava


Svaka prijava treba da sadrži:

- osnovne podatke (ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu);

- od 1 do 5 fotografija u JPG formatu;

- opis fotografija (do 200 reči) u formi proze ili poezije.

 

Konkurs traje do 30. septembra 2016. godine


Prijava i dodatne informacije na:

fotoprica.susretkojiznaci@gmail.com

«

Aktuelnosti/Novosti

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju