Saveti i preporukeEMN Platforma

02.12.2021


Pozivamo Vas da se uključite u rad PLATFORME za efikasno informisanje EMN „Covid19 Epidemic Manager Network“ koja ima za cilj da olakša rad profesionalcima u izmenjenim uslovima poslovanja usled epidemije Covid19 kroz razmenu relevantnih informacija.

Pristup platformi je bez naknade i otvoren je za sve učesnike nakon registracije. Link za pristup će Vam biti upućen u posebnom mejlu (molimo Vas da proverite odeljak neželjene pošte, za svaki slučaj).

 

Zainteresovanost za učešće možete poslati na adresu zoran.topalov@izjzv.org.rs i dobiće link za pristup.

 

Razvijena EMN platforma je deo Projekta „COVID19 EPIDEMIC MANAGER NETWORK“ čiji je glavni cilj pružanje adekvatnih alata za bolje rešavanje epidemioloških situacija i osnaživanje profesionalaca (koji rade u kompanijama, institucijama, opštinama i profesionalca koji se bave marginalizovanim grupama) za nastavak efikasnog poslovanja u izmenjenim uslovima epidemije.

Projekat Covid19 Epidemic Manager Network deo je programa develoPPP.de koji Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) sprovodi u ime nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), u razvojnom partnerstvu sa kompanijama Devoteam i ERG.

 

«

Aktuelnosti/Saveti i preporuke

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju